Functie: Pedagogisch medewerker

De verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen. Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien. Samen met een collega-groepsleid(st)er begeleid je de kinderen zowel in groepsverband als individueel en stimuleer je hun ontwikkeling. Ook het begeleiden van stagiaires kan in de toekomst een van je taken zijn. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en je geeft desgewenst opvoedingsadviezen. Je volgt de ontwikkelingen van de kinderen en rapporteert hierover aan de ouders/verzorgers en de directie. Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen.

Het profiel
Je hebt tenminste een relevante opleiding op Mbo-niveau 3 of 4. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en overlegt over nieuwe ideeën met je collega’s.
Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als je ook nog over een dosis humor en andere talenten beschikt, nodigen wij je graag uit om je in te schrijven in ons cv bestand.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]