Mijn naam is Naomi Moormann en ik ben de trotse eigenaresse van Kinderdagverblijf en NSO Cura-kids. Naast mijn werk binnen onze opvang ben ik ook moeder van twee dochters (2016 en 2019), hierdoor weet ik dus als geen ander hoe belangrijk goede zorg en vooral ook het vertrouwen daarin is.

Werken met kinderen is iets wat ik altijd al met plezier doe. Na jarenlang ervaring in de kinderopvang te hebben opgedaan ging ik mijn droom achterna en opende ik in 2014 kinderdagverblijf en NSO Cura-kids.

We zijn een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf, omdat ik het erg belangrijk vind dat de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) de juiste aandacht krijgen die ze ook verdienen. Cura-kids is een brede opvang. Wij verzorgen kinderopvang, peuteropvang en naschoolse opvang.

Ik werk zelf maandag tot en met donderdag op de peuter plus groep. Tevens spring ik ook regelmatig bij in de middagen bij de NSO, zodat ik naast al het andere werk wat erbij komt kijken ook nog lekker kan genieten van alle lieve kinderen die bij Cura-kids spelen!

Ik hoop dat u na het lezen van onze website net als ik, overtuigd ben van onze doordachte kinderopvang. Waar uw kind met al zijn/haar talenten volledig tot zijn/haar recht kan komen. Kortom: Een plek om kind te zijn!

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een eerste kennismaking en rondleiding!